Categories
tech•ed

Verdien een vrijkaart voor Tech•Ed 2005 Europe

Tech•Ed 2005 Europe nadert snel en is gevuld met 400 unieke leerzame sessies, Hands-on Labs, Chalk & Talks, Q & A panels en meer. Met plezier kunnen we melden dat er 15 waardebonnen ter waarde van €2.250,— beschikbaar zijn voor gewaardeerde klanten van Microsoft Nederland.

Verdien een vrijkaart in drie eenvoudige stappen:

  1. Registreer jezelf voor Tech-Ed.
  2. Nodig drie of meer vrienden uit zich ook te registreren voor Tech•Ed Europe 2005.
  3. Laat je vrienden de volgende email versturen:
    To: v‑mavas@microsoft.com
    Subject: Tech-Ed: Nominatie Vrijkaart
    Cc: jouw-email-adres

Genomineerd worden Zodra we jouw naam van tenminste drie registranten hebben ontvangen, sturen wij jou een bon ter waarde van €2,250.—. Die waardebon kun je bijvoorbeeld gebruiken voor een goed doel, om te verdelen onder je vrienden, voor een enorm feest, voor je vakantie, voor zeven andere vrienden die alsnog tegen Early Bird tarief van €1.950,— kunnen registreren, en zo voort. Wie het eerst komt, die het eerst maalt. Op is op.

Nomineren Als Tech•Ed 2005 Europe registrant kan je maximaal één persoon nomineren, en die persoon moet een andere Tech•Ed 2005 Europe registrant zijn. Uitsluitend deelnemers die zich op of na 03 juni 2005 hebben geregistreerd en geen deel uitmaken van een groepsboeking kunnen nomineren. Reeds geregistreerde deelnemers kunnen hun registratie niet annuleren om zodoende gebruik te maken van dit aanbod. Annulering van jouw registratie voor Tech•Ed 2005 Europe annuleert automatisch enige nominatie. Waardebonnen worden uitgegeven op volgorde van binnenkomst van nominatie. Deze aktie loopt tot 30 juni 2005, 24:00 uur CEST. Er zijn maximaal 15 waardebonnen beschikbaar. De vrijkaart geeft tevens toegang tot het Pre-Conference seminar op 4 juli.

Bezoek de Tech•Ed 2005 Europe web site voor meer informatie over dit zinderende, niet te missen evenement.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.